پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۸ خرداد ۱۳۹۷، ۲۲:۳۷

استاندار مرکزی خبر داد؛

تخصیص ۶۰میلیارد تومان توسط وزارت نفت برای احداث بیمارستان شازند

تخصیص ۶۰میلیارد تومان توسط وزارت نفت برای احداث بیمارستان شازند

اراک- استاندار مرکزی گفت: ۶۰میلیارد تومان اعتبار توسط وزارت نفت برای احداث بیمارستان یکصد تختخوابی شازند اختصاص می یابد و تجهیز این مرکز درمانی نیز بر عهده وزارت بهداشت است.

به گزارش خبرنگار مهر، سید علی آقازاده روز سه شنبه در جریان نشست شورای اداری استان مرکزی با بیان اینکه استان مرکزی فردا نهم خردادماه، میزبان وزیر بهداشت و درمان است، اظهار داشت: کلنگ بیمارستان ۱۰۰ تختخوابی شازند با اعتباری بالغ بر ۶۰ میلیارد تومان از منابع مالی وزارت نفت، فردا توسط وزیر بهداشت و درمان فردا به زمین زده می شود.

استاندار مرکزی افزود: همچنین در سفر یک روزه وزیر به استان مرکزی ضمن بازدید از پروژه توسعه بیمارستان ولیعصر(عج) اراک، فاز دوم بیمارستان فوق تخصصی سرطان آیت الله خوانساری اراک که با کمک خیرین تجهیز و ساخته و آماده شده، رسما به بهره برداری می رسد، البته فاز دوم این بیمارستان، چند ماه قبل به طور آزمایشی کار خود را شروع کرده است.

آقازاده تصریح کرد: ۲۰ میلیارد تومان چند روز پیش از محل سفر رئیس جمهور به صورت اوراق یک ساله ۱۵ درصدی برای پروژه توسعه بیمارستان ولیعصر(عج) اراک تامین شده که این رقم در اختیار دانشگاه علوم پزشکی استان قرار دارد.

وی ادامه داد: امسال حداقل ۱۲۰ میلیارد تومان برای این بیمارستان اعتبار نیاز است. در تلاش هستیم بتوانیم طی چند ماه آینده ۶۰ میلیارد تومان آن را تامین کنیم و امیدواریم با سفر وزیر بهداشت به استان شاهد اتفاقات خوبی در این حوزه باشیم.

کد خبر 4309683

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha